Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Врати и прозорци

Защита и красота

Sokrates Sokrates

Импрегнация за дърво Sokrates

Има дълбокопроникващ ефект. Защитава и стабилизира. За вътрешна и външна употреба. Предназначен е за импрегниране на дървени основи. Предпазва дървото от вредители, гъбички, плесени и др. Стабилизира повърхността за следващо боядисване. Без мирис. Продуктът е подходящ и за професионална употреба.

Лазурен лак Sokrates

За дървени повърхности. Водоразтворим. Транспарантен. За вътрешна и външна употреба. Дебелослоен, акрилен, структурообразуващ. Отличава се с напълно съвършена прозрачност, максимална светлоустойчивост, издръжливост срещу отлющване и с изключителна трайност. Съдържа силен ултравиолетов филтър, който предпазва дървото и стабилизира покритието. Съдържа фунгициди. Предлага се в 16 цвята.

Лак MOVIpur Sokrates

Професионален полиуретанов лак за дърво. Бързосъхнещ. Безцветен. За вътрешна употреба. Лакът е без миризма, негорим е и е химически неутрален. Не предизвиква боядисване до жълто. Придава завършен вид на материала. Отговаря на условията на EN 71 за боядисване на детски играчки. Лъскав, полуматов и матов вариант.

Лак Aquafin PLUS Sokrates

Водоразредим акрил-полиуретанов лак за дърво. За вътрешна употреба. Може да се ползва като база или като окончателно покритие. Образува твърд, но еластичен филм, отличаващ се с устойчивост против отлепяне. Полиуретановата съставка повишава устойчивостта против издраскване. Предназначен за вътрешни покрития на ламперии, мебели, врати, спортни уреди и други.

Грунд Sokrates Primer

Грунд с бял цвят, създаден на водна основа. С интериорно и екстериорно приложение. С дълбокопроникващ ефект. Предназначен е за грундиране на разнообразни повърхности: дървени, МДФ, талашити, дървовлакнести плоскости, минерални повърхности, полистирол, хартиени тапети и др. Голяма покривна способност и сцепление към основата. Върху него може да се нанесе акрилна боя.

Акрилна боя Sokrates

За външни и вътрешни покрития. Тази боя придава гладко, полугланцово, еластично покритие. Водоустойчива, влагоустойчива и слънцеустойчива. Цветът издържа на климатичните промени и се запазва непроменен. Бързосъхнеща, без мирис. Водоразредима. Лесна за почистване от замърсявания. Висока издръжливост на атмосферни условия. 16 цвята.

Лак TANGO plus Sokrates

За вътрешна употреба и покритие на дървени повърхности, включително подове с изискване за високи натоварвания. Предпазва материала и стабилизира покритието. Придава завършен вид. Възможност за шлайфане след 180 мин. Окончателните качества се постигат за 48 часа, при температура +18°С и относителна влажност на въздуха до 65%.

Lazurit FORTE Sokrates

Защитава от вредители, влага и светлина. Създава матов ефект върху повърхността. За вътрешни и външни пространства. Отличава се с много добри характеристики на проникването в основата. Предпазва от UV лъчи. Минимизира проникването на влага в дървото. Висока светлоустойчивост на неорганичните пигменти. Отлични естетични резултати. Дълъг живот на покритието - 10+ години.

Lazurit PLUS Sokrates

Тънкослоен лак за дърво, подходящ както за интериорна, така и за екстериорна употреба. Предпазва дървото и цвета. Защитава от вредители, влага и светлина. Съдържа восъчни микроелементи, които покриват повърхността с восъчен слой, отблъскващ водата. Лакът се отличава с постоянна светлоустойчивост на органичните пигменти.

Импрегнация за дърво

Импрегнация за дърво

от 12,90 лв. с ДДС

Приложение

Дърво

Импрегнация за дърво Sokrates. Има дълбокопроникващ ефект. Защитава и стабилизира основата преди боядисване.

Акрилна боя

Акрилна боя

от 16,90 лв. с ДДС

Боята Sokrates на водна основа е универсална дисперсна акрилна боя.

Лазурен лак

Лазурен лак

от 19,90 лв. с ДДС

Приложение

Дърво

Водоразтворим транспарантен лазурен лак за вътрешна и външна употреба. Лаковото покритие е дълготрайно.

Лак TANGO plus

Лак TANGO plus

от 25,90 лв. с ДДС

Приложение

Дърво Гипс

Нанасяне върху дървени паркети, подови дъски, стълбища, подове на спортни зали с изискване за високо натоварване, мебели, дървени ламперии, гипсокартон, гипсови шпакловки и др.

Лак MOVIpur

Лак MOVIpur

от 20,20 лв. с ДДС

Приложение

Дърво Гипс

Професионален полиуретанов лак за дървен подов паркет, ламперии и други дървени предмети, включително играчки, както и за гипсокартон, гипсови шпакловки, бетонови изделия и други. Бързосъхнещ.

Lazurit FORTE

Lazurit FORTE

от 20,90 лв. с ДДС

Приложение

Дърво

Алкиден лак, който предпазва дървото. Защитава от вредители, влага и светлина. Създава матов ефект върху повърхността.

Aquafin PLUS

Aquafin PLUS

от 17,80 лв. с ДДС

Приложение

Дърво

Акрил-полиуретанов лак за дърво, който се използва като основа или като окончателно покритие. За интериорна употреба: ламперии, мебели, врати, спортни уреди и др.

Lazurit PLUS

Lazurit PLUS

от 20,90 лв. с ДДС

Приложение

Дърво

Предпазва дървото и цвета. Защитава от вредители, влага и светлина. Съдържа восъчни елементи и е бързосъхнещ.

Грунд Primer

Грунд Primer

от 17,90 лв. с ДДС

Приложение

Дърво Хартия Камък

Sokrates Primer е грунд с бял цвят, създаден на водна основа, който има интериорно и екстериорно приложение.

Врати и прозорци
Врати и прозорциЗащита и красота
Хартия
ХартияКреативно приложение на цветовете
Стени
СтениОтлични резултати
Метални конструкции
Метални конструкцииЗащита и естетичен вид
Мебели
МебелиВисока издръжливост при експлоатация
Кошери
КошериБезопасни и природосъобразни бои и лакове
Подове
ПодовеДългосрочни решения при натоварване
Детски играчки
Детски играчкиБез притеснение
Стиропор
СтиропорПокритие за всяко кътче на дома
Тухли и керамика
Тухли и керамикаЗа вътрешна и външна среда
Фасади
ФасадиБезусловно качество